Nieuwsberichten - pagina 7

Foto bij artikel SBO Merlijn kiest ook voor School-Site

SBO Merlijn kiest ook voor School-Site

28 juni 2016 - SBO Merlijn uit Den Haag is de 16e school die kiest voor de overstap van het ABZHW systeem naar School-Site.

Ook hier is eerst een vrijblijvend ontwerp gemaakt. Bij de presentatie op school hebben we aanvullende wensen besproken en deze zullen worden uitgevoerd. We gaan nu aan de slag om de nieuwe website af te maken. De website wordt in het nieuwe schooljaar gelanceerd.

Foto bij artikel RK-PC Samenwerkingsschool Emmaüs uit Leidschendam kiest ook voor School-Site

RK-PC Samenwerkingsschool Emmaüs uit Leidschendam kiest ook voor School-Site

25 mei 2016 - Samenwerkingsschool Emmaüs uit Leidschendam is de 15e school die kiest voor de overstap van het ABZHW systeem naar School-Site. Na de presentatie op school (met het vrijblijvende ontwerp) gaan we nu aan de slag om de nieuwe website te ontwerpen en af te maken. De website wordt  in het nieuwe schooljaar gelanceerd. Bij deze website wordt een koppeling gemaakt met Digiduif.
Foto bij artikel Voor De Scholekster uit Amsterdam is met spoed een nieuwe website gemaakt

Voor De Scholekster uit Amsterdam is met spoed een nieuwe website gemaakt

12 mei 2016 - De WordPress website van de 9e Montessorischool De Scholekster werkte de afgelopen weken niet meer naar tevredenheid. Nadat de website sinds afgelopen maandag helemaal niet meer bereikbaar was, werd gezocht naar een goed alternatief.

Na de positieve ervaringen van vier andere scholen van hetzelfde bestuur (Openbaar Onderwijs aan de Amstel) koos deze school ook voor School-Site. Met spoed werd de nieuwe website ontworpen, gebouwd en gevuld zodat hij binnen drie dagen al online stond op www.descholekster.nl!


Lees meer ›
Foto bij artikel De 2e Dalton uit Amsterdam kiest ook voor School-Site

De 2e Dalton uit Amsterdam kiest ook voor School-Site

29 april 2016 - Na de positieve ervaringen van drie andere scholen van Openbaar Onderwijs aan de Amstel en de presentatie op school, kiest de 2e Dalton uit Amsterdam nu ook voor School-Site.

We gaan er weer een mooie website van maken!

Foto bij artikel De Vijverhof uit Voorburg stapt ook over

De Vijverhof uit Voorburg stapt ook over

26 april 2016 - De Vijverhof uit Voorburg is de 14e school die kiest voor de overstap van het ABZHW systeem naar School-Site. Na de presentatie op school (met het vrijblijvende ontwerp) gaan we nu aan de slag om de nieuwe website af te maken. De website wordt nog voor de schoolvakantie gevuld zodat we hem in het nieuwe schooljaar kunnen lanceren.
Foto bij artikel Website De Springstok is gelanceerd

Website De Springstok is gelanceerd

04 april 2016 - De Springstok is een openbare basisschool in De Pijp, met een gemengde leerlingpopulatie die een goede afspiegeling vormt van de buurt. Sinds deze week is de nieuwe website online.

Zie http://www.janvanderheijdenhuis.nl/

Foto bij artikel De nieuwe website van de Fuut uit Monnickendam is gelanceerd

De nieuwe website van de Fuut uit Monnickendam is gelanceerd

10 maart 2016 - De Fuut uit Monnickendam heeft sinds vandaag een nieuwe website.

Het is de tweede school van SPOOR (Stichting Primair Openbaar Onderwijs in de Regio Waterland & Oostzaanen) die koos voor School-Site.

 

 

Foto bij artikel Montessorischool Waalsdorp

Montessorischool Waalsdorp

27 februari 2016 - Montessorischool Waalsdorp uit Den Haag heeft een vrijblijvend ontwerp gekregen. Dit ontwerp is gepresenteerd op school waarna ze enthousiast kozen voor School-Site.

Er is een mooi ontwerp gemaakt op basis van de nieuwe huisstijl. De leerkrachten en directie heeft daarna de goede inhoud geplaatst en we hebben zojuist de nieuwe website online gezet.

 

Foto bij artikel OBS De Plataan heeft ook voor School-Site gekozen

OBS De Plataan heeft ook voor School-Site gekozen

24 februari 2016 - De Plataan is één van de scholen van de Stichting Boor uit Rotterdam, waar Muismedia al bijna 10 jaar voor werkt. Deze school heeft gekozen om de nieuwe website met School-Site te gaan maken.

We hebben de nieuwe website binnen twee maanden online gezet, inclusief een nieuw logo.

Foto bij artikel Basisschool De Kraanvogel is gestart met School-Site

Basisschool De Kraanvogel is gestart met School-Site

01 februari 2016 - Basisschool De Kraanvogel heeft gekozen om de nieuwe website met School-Site te gaan maken.

Het eerste vrijblijvende voorstel viel meteen goed en we zijn binnen een maand online met de nieuwe website.

Foto bij artikel School-Site op IPON 2016

School-Site op IPON 2016

12 januari 2016 - Op woensdag 3 en donderdag 4 februari 2016 vindt de IPON plaats, in de Jaarbeurs Utrecht. Ook deze editie weer vele nieuwe en innovatieve initiatieven op het gebied van onderwijsinnovatie & ICT.

Op de stand van partner Digiduif zal School-Site ook getoond worden.

Heeft u vragen of wilt u een demonstratie? Kom gerust langs!

Foto bij artikel Stichting Hindoe Onderwijs krijgt nieuwe websites

Stichting Hindoe Onderwijs krijgt nieuwe websites

08 december 2015 - De Stichting Hindoe Onderwijs kiest voor haar 5 scholen, de stichting en twee peuterspeelzalen voor School-Site. Begin 2016 worden alle nieuwe 8 websites gerealiseerd en opgeleverd.
Bij deze websites wordt een koppeling gemaakt met Mijnschoolinfo.

 


Lees meer ›
Foto bij artikel Eerste websites van SOOW online

Eerste websites van SOOW online

04 december 2015 - Vandaag een mooie website lancering op de Kyckert! In de groepen was de pagina te zien die aftelde tot het live gaan van de website. Precies om 12.05 uur ging de nieuwe website online, als cadeautje van Sinterklaas. Eerder deze week ging een andere website van dezelfde stichting al online: Het Galjoen.
De komende weken volgen nog 9 lanceringen van de scholen binnen de Stichting Openbaar Onderwijs Westland. De stichting zelf krijg ook een nieuwe website.
Foto bij artikel Nutsschool Morgenstond uit Den Haag kiest ook voor School-Site

Nutsschool Morgenstond uit Den Haag kiest ook voor School-Site

27 november 2015 - Nutsschool Morgenstond uit Den Haag is de zevende school van Lucas Onderwijs die voor School-Site kiest. Na een korte demonstratie op school en de presentatie van het vrijblijvende ontwerp gaan we nu aan de slag om de nieuwe website te maken. We gaan hem in het eerste kwartaal van 2016 lanceren.
Foto bij artikel S.B.O. De Vliethorst uit Leidschendam kiest voor School-Site

S.B.O. De Vliethorst uit Leidschendam kiest voor School-Site

19 november 2015 - S.B.O. De Vliethorst uit Leidschendam is de zesde school van Lucas Onderwijs die voor School-Site kiest. Na de demonstratie op school en de presentatie van het vrijblijvende ontwerp gaan we nu aan de slag om de nieuwe website te maken.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10