Recensies

Muismedia heeft aan de gebruikers gevraagd te schrijven over hun ervaring met School-Site.

Lees alle positieve recensies op Facebook  (allen 5 sterren) of bekijk de onderstaande recensies.

Prinses Marijkeschool over School-Site:

"We zijn heel tevreden over de nieuwe website van onze school. Muismedia heeft ons uitstekend geholpen, waardoor we nu een website hebben die precies past bij onze school. We hebben in het hele traject genoeg vrijheid gehad om de vorm en de stijl te kiezen, we zijn daarin bijgestaan door Paul die heeft laten zien goed aan te voelen waar een school behoefte aan heeft. De site ziet er mooi uit, is functioneel in orde en alle leerkrachten weten door een heldere instructie en een bruikbare handleiding precies hoe ze de website kunnen invullen. Als laatste heeft Paul ook nog eens al het fotomateriaal van de website verzorgd. Heel professioneel allemaal. Dank!"

Erik Ooms en Alice van Maastricht
http://www.prinsesmarijkeschool.nl/

De Springstok over School-Site:

"De Springstok is heel trots op de nieuwe website! Deze ziet er modern en goed verzorgd uit. De begeleiding van Paul tijdens het opzetten van de website was erg fijn. Hij was altijd bereid mee te denken en goed bereikbaar bij vragen. De website is zelf goed te onderhouden, zodat deze altijd up-to-date is. Kortom: we kunnen andere scholen School-Site zeker aanraden!"

 

Maaike Sluijter

Directeur (waarnemend)

 

De Nobelaer over School-Site:

"Wij wilden afgelopen schooljaar graag een nieuwe website voor onze school de Nobelaer in Oude Tonge.  Onze oude website was verouderd en niet gebruiksvriendelijk meer. 

Eisen waren dat de website toegankelijk moest zijn voor ouders en makkelijk te onderhouden voor leerkrachten. Ook moest de website gebruiksvriendelijk zijn voor tablets en smartphones. 

Met deze punten zijn wij op zoek gegaan! Per toeval kregen we een mail van muismedia met een voorbeeld voor een school-site. De school-site was al gedeeltelijk gevuld. Zo kregen we gelijk een goed beeld van wat het betekende voor onze school.

We hebben een afspraak gemaakt met Paul de Boer, waarin onze wensen besproken zijn. Eigenlijk waren we meteen enthousiast en hoefde er niet veel aangepast te worden. 

Het overzetten van de gegevens van de oude website naar de nieuwe website was samen met Paul goed te doen. Alle lof dus voor de snelle en deskundige medewerking van Paul de Boer van Muismedia! Ook het “life” gaan van de nieuwe site verliep vlekkeloos.

De website is gemakkelijk in gebruik en ziet er modern en duidelijk uit.

We hebben al veel positieve reacties van ouders ontvangen. Wij zijn erg tevreden!"

 

 

Nutsschool M.M. Boldingh over School-Site:

"Ik keek op een website van een collega-school en was onder de indruk van de lay out. Vervolgens via de directeuren contact opgenomen met School-Site en een oriënterend gesprek met uitleg gekregen.
 

We kregen de mogelijkheid om een proefsite te bekijken en het een en ander uit te proberen, inclusief hulp van de snel reagerende helpdesk. We waren snel overtuigd van het gebruiksvriendelijke van de site en besloten in zee te gaan.
 

Nu bezig met het overzetten van alle inhoud van de oude site.
 

Wat valt ons positief op? 

  • Erg makkelijk navigeren, ook op de Content Publisher

  • Veel ruimte per pagina, weinig scrollen dus.

  • Op al onze vragen en op- of aanmerkingen werd snel gereageerd en actie ondernomen door de helpdesk. Ook onze suggestie voor verandering werden snel en eenvoudig opgelost.

  • Voor beheerders is het al lekker werken, voor groepsleerkrachten is het met de duidelijke handleiding (die op verzoek ook nog aangepast werd naar de mogelijkheden op onze site) ook erg eenvoudig hun groepspagina bij te houden.

  • Kortom, we zijn erg tevreden en raden School-Site ten sterkste aan.

Hans Schiferli, ICT-coördinator Nutsschool M.M. Boldingh te Den Haag.

Johan Zwetsloot, idem."

 

Nutsschool Bezuidenhout over School-Site:

"Afgelopen schooljaar zijn we gaan zoeken naar een nieuwe website voor onze school. Al snel kwamen we uit bij Muismedia. Vooral de korte lijnen bij het contact en het snelle handelen sprak ons aan.

Daarnaast heeft de website voor ons precies de goede tools die ook nog eens makkelijk in het gebruik zijn. Leerkrachten kunnen de pagina van hun eigen groep bijhouden, de kalender is overzichtelijk en bijna altijd op de voorgrond aanwezig en de foto’s staan overzichtelijk in albums bij elkaar.

Het omzetten van de oude site naar de nieuwe heeft ons nagenoeg geen tijd gekost. De leerkrachten zijn in een sessie van slechts één uur geschoold in het werken met de website.

 

Neem gerust een kijkje op www.nutsschoolbezuidenhout.nl.

 

W.L.J. (Wilbert) Vollebregt

Directeur Nutsschool Bezuidenhout"

 

 

Merkelbachschool over School-Site:

"Eén van de redenen voor onze school om een nieuwe website te willen realiseren was dat veel leerkrachten het content management systeem van onze oude website als gebruiksonvriendelijk ervaarden en het daarom niet (meer) gebruikten.


Met School-Site is dat probleem opgelost. Vrijwel unaniem zijn de collega’s nu enthousiast over de eenvoud van het CMS. Dankzij de beheertool is het mogelijk om gebruikers alleen die pagina’s te tonen waaraan ze ook daadwerkelijk hoeven werken. Dat helpt het overzicht. De functionaliteit van het CMS zelf is ook intuïtief en daardoor eenvoudig in het gebruik.

 

De samenwerking met Muismedia verliep uiterst vlot. De doorlooptijd van eerste gesprek tot oplevering was 6 weken. Dat zal niet standaard zo zijn en had mogelijk ook te maken met het feit dat we vooraf duidelijke ideeën hadden over de vormgeving en functionaliteit, maar Muismedia werkt ook gewoon stevig door. Paul de Boer bleek tijdens het werken ook flexibel. Zowel qua inzet van uren (het was zomervakantie) als mbt het verwerken van onze wensen mbt de eigenheid van het ontwerp. Muismedia doet duidelijk iets extra’s als dat gewenst of noodzakelijk is zonder dat ‘de meter' direct gaat lopen.


Technische vragen van onze website coördinator werden steeds snel beantwoord. Er was 3 weken na de oplevering nog een klein lijstje met punten dat aangepast moet worden.


Het ‘live’ gaan van de website verliep vlekkeloos en de site draait zeer stabiel.


We hebben diverse aanbieders vergeleken op basis van kosten en (CMS) functionaliteit.
We kenden Muismedia vooraf niet maar School-Site kwam in die vergelijking als meest aantrekkelijk uit de bus en in die verwachting zijn we door het realisatieproces bevestigd.

 

Kinderen, ouders en leerkrachten hebben zonder uitzondering positief op de nieuwe website gereageerd met trefwoorden als; modern, transparant en handig."

 

Bekijk de website zelf!

 

Groen van Prinstererschool

"Na een aantal jaren getobd te hebben met een steeds lastiger te onderhouden en duidelijk verouderde site, waren we opzoek naar een bedrijf dat ons een website kon leveren die ten eerste gemakkelijk te onderhouden is en die er weer fris uitziet. Door een tip van een ouder kwam ik in gesprek met Paul de Boer van ‘Muismedia’.

Voordat we het gesprek in gingen had Paul al een soort voorbeeld gemaakt hoe onze site er uit zou kunnen zien; top. Tevens werd, na een blik op het stukje beheer, het snel duidelijk dat het onderhouden van de site zeer simpel is.

Het bijbehorende kostenplaatje was daarnaast ook niet verkeerd zodat het nemen van het besluit om verder te gaan met Muismedia snel genomen was.

We hebben nu sinds juli 2014 de site in gebruik en het bevalt ons uitstekend. De kleine probleempjes waar we tegen aanliepen zijn snel en efficiënt opgelost. Een training voor de collega’s hebben we nog niet afgesproken; ik heb het bewerken van de site aan enkele collega’s laten zien en die helpen op hun beurt anderen weer verder. Hoe mooi kan het zijn!

We krijgen veel positieve reacties op de site van onze huidige en toekomstige ouders. Door de overzichtelijkheid van de inhoud is het een goed middel voor de communicatie met ouders.

 

Onze site is te vinden onder: www.groenvanprinstererschool.nl

 

Eric Ippel

Directeur Groen van Prinstererschool, De Bilt"

 

Max Havelaarschool Delft

"Wij wilden dit schooljaar graag zo snel mogelijk een nieuwe website voor onze school.  Onze oude website was verouderd en niet gebruiksvriendelijk. 

 

Eisen waren dat de website toegankelijk moest zijn voor ouders en makkelijk te onderhouden voor leerkrachten. Ook moest de website gebruiksvriendelijk zijn voor tablets en smartphones. 

 

Met deze punten zijn wij op zoek gegaan en al vrij snel bij School-site uitgekomen.

 

We konden snel een afspraak maken waarin onze wensen besproken zijn en nog dezelfde avond werden we verrast met een demo versie van de website.   Eigenlijk waren we meteen enthousiast, en hoefde er niet veel aangepast te worden.

 

Het overzetten van de gegevens van de oude website was niet veel werk. Alle lof dus voor de snelle en deskundige medewerking van Paul de Boer van Muismedia! 

 

De website is gemakkelijk in gebruik en ziet er modern en duidelijk uit.

 

We hebben al veel positieve reacties van ouders ontvangen. Wij zijn erg tevreden!

 

 Max Havelaarschool"