Prijzen voor School-Site website en app

School-Site kost eenmalig € 695,- excl. BTW voor ontwerp, realisatie en oplevering van de website en app. Er is ook een korte cursus op school bij de prijs inbegrepen. 

De app is gratis te installeren en aan het gebruik van de app zijn geen kosten verbonden voor de school en de gebruikers.

Daarnaast betaalt u € 29,95* per maand voor:
  • hosting op een shared server die gehuurd wordt door Muismedia (bij Yourhosting/SoHosted). Mocht er een probleem zijn met de hosting, is Muismedia het eerste aanspreekpunt;
  • technisch onderhoud: de website en het beheersysteem blijven goed functioneren, ook op nieuwe browsers of mobiele systemen (Android en IOS);
  • ontwikkeling van het beheersysteem: deze wordt steeds verder ontwikkeld en regelmatig zijn er updates om het gebruiksgemak of de veiligheid te vergroten;
  • onbeperkte persoonlijke ondersteuning: heb je een vraag over de website of de CP, dan kun je die altijd stellen per telefoon, e-mail of WhatsApp.
  • Elke 4 jaar wordt gekeken of de website qua vormgeving nog modern genoeg is en voldoet aan de wensen. Indien dit niet het geval is, wordt er op verzoek een gratis update gedaan.

 

U krijgt een website op maat met een onbeperkt aantal pagina's, waar u zelf bijvorbeeld tekst, foto’s, video's, nieuws, activiteiten en digitale formulieren kunt plaatsen.

 

De inhoud en de vormgeving worden in een persoonlijk gesprek bepaald waarna er een of meer ontwerpen worden gemaakt. Na goedkeuring wordt dit dan gebouwd.

Een korte cursus op uw school (uitleg beheer) en persoonlijk advies zijn bij de prijs inbegrepen.

Bij "inhoud" ziet u precies wat u krijgt bij School-Site.

 

 

Virtuele rondleiding

Optioneel is het ook mogelijk om een virtuele rondleiding voor de school te laten maken.

De kosten voor een complete tour bedragen 300-500 euro ex BTW, afhankelijk van waar de opnames gemaakt moeten worden en hoe uitgebreid het moet zijn.

Lees meer ›

 

 

Aanbieding voor schoolbesturen

Voor schoolbesturen die meerdere websites willen afnemen gelden aantrekkelijke (pakket)prijzen.

Of start een jaar lang met een pilot: volledig gratis en zonder verplichtingen.

Lees meer ›

 

 

Contact

Geïnteresseerd? Neem dan contact op voor een afspraak of demonstratie!

 

*) Alle maandbedragen worden jaarlijks vooruit gefactureerd en de contracten zijn jaarlijks opzegbaar.