Schoolbesturen

Muismedia heeft een website systeem en bijbehorende app ontwikkeld, speciaal voor basisscholen en besturen: School-Site.
Voorbeelden van schoolbesturen die gebruik maken van School-Site:
  • Lucas Onderwijs uit Den Haag. Inmiddels zijn er 27 scholen die School-Site kozen, en dit aantal neemt maandelijks toe;
  • Openbaar Onderwijs aan de Amstel. 15 scholen kozen al voor het pakket en inmiddels zijn er ook drie websites op maat gemaakt (inschrijftool voor medewerkers dag en een website voor online les geven)
  • Stichting BOOR uit Rotterdam. Muismedia werkt al 15 jaar voor dit bestuur. Inmiddels kozen 11 scholen voor School-Site en zijn alle websites van het bestuur door Muismedia gemaakt;
  • Stichting Librijn. Alle 15 scholen en de website van het bestuur maken gebruik van School-Site;
  • Stichting Christelijk Primair Onderwijs uit Lelystad. Alle 8 scholen en de website van het bestuur maken gebruik van School-Site;
  • Florente Basisscholen. Alle 10 scholen en de website van het bestuur maken gebruik van School-Site;
  • Stichting Openbaar Onderwijs Westland. Alle 11 scholen en de website van het bestuur zijn met School-Site gemaakt.
  • Symbio Hengelo. 15 van de 17 scholen hebben onlangs gekozen voor School-Site.

 

Aanbieding

Bij schoolbesturen waarvan 8 of meer scholen over zouden willen stappen kunnen we een pilot starten.

We starten dan met één website en deze is dan volledig gratis, inclusief de School-Site App. Geen vaste kosten, geen hostingkosten en geen verplichtingen.

Na maximaal een jaar kunnen we dan evalueren of alles naar wens is (geweest).

Als dat zo is, dan starten vanaf dat moment de maandelijkse kosten van 29,95 euro ex BTW, per jaar vooruit te betalen.

Als andere scholen ook over gaan stappen (dat hoeft natuurlijk niet pas na één jaar), dan betalen zij een vaste eenmalige prijs per school die lager ligt dan de reguliere prijs (neem contact op over de exacte prijs). Hiervoor wordt een aangepast ontwerp per school gemaakt. Elke school krijgt een instructie op het eigen school adres.

De maandprijs van 29,95 is voor alle scholen gelijk. Dat is dan voor onbeperkte ondersteuning, technisch onderhoud, nieuwe ontwikkelingen en indien gewenst hosting.

 

Demonstratie

Om een indruk te krijgen hoe de website er uit kan zien, kunt u een vrijblijvende demo aanvragen.

De website en bijbehorende app zijn dan volledig functioneel.

Uiteraard is het ook mogelijk dat u een demo op school krijgt, waarbij ook het eenvoudige beheer van de website en app getoond kunnen worden.