Nieuwsberichten - pagina 3

Foto bij artikel Inschrijftool voor OOADA

Inschrijftool voor OOADA

22 januari 2020 - Bij het pakket School-Site is het ook mogelijk om extra functies op maat aan de website toe te voegen.

OOADA heeft gevraagd om een online hulpmiddel waar alle medewerkers van de 17 aangesloten scholen zich in kunnen tekenen voor diverse workshops op een groot festival.


Lees meer ›
Foto bij artikel IPON 2020

IPON 2020

14 januari 2020 - Muismedia is op 5 & 6 februari 2020 weer met School-Site op de IPON in de Jaarbeurs.

Je kunt kennis maken met het pakket en antwoord krijgen op al je vragen en er worden  vrijblijvende demos op maat gemaakt.

Je kunt nu al een sessie van een half uur inplannen om jouw idee, droom of wensen voor een website, app of online hulpmiddel met ons te bespreken.


Lees meer ›
Foto bij artikel 6e Montessorischool Anne Frank kiest ook voor School-Site

6e Montessorischool Anne Frank kiest ook voor School-Site

09 januari 2020 - Dit is de school waar Anne Frank echt op heeft gezeten en de historie is terug te zien op allerlei plekken op en rondom de school.

Het is al weer de 14e school van OOADA die kiest voor de website en app van School-Site.

We gaan de komende tijd werken aan een ontwerp dat past bij de wensen van de school, mooie foto's maken en de inhoud verzamelen.

Foto bij artikel Inschrijf hulpmiddel voor 10voordeleraar.nl

Inschrijf hulpmiddel voor 10voordeleraar.nl

03 december 2019 - Binnen het programma 10voordeleraar werken de lerarenopleidingen met elkaar samen aan de borging van het eindniveau van de student.

Gedurende het jaar faciliteert 10voordeleraar inzagemomenten om gemaakte toetsen in te zien.

Muismedia gaat de komende 1,5 week aan de slag om hier een online planner voor te maken waar de studenten zelf hun gewenste tijdstip op kunnen geven.

Foto bij artikel OBS De Triangel start met School-Site

OBS De Triangel start met School-Site

13 november 2019 - OBS De Triangel kiest ook voor de website van School-Site. De school valt onder Stichting Boor, een vaste klant van Muismedia, waarvoor de bestuurswebsite, diverse andere websites en het intranet gemaakt is.

Het ontwerp voor OBS De Triangel wordt gemaakt door Marloes van Studio Kornet.

We gaan de website op korte termijn lanceren. De instructie voor de invoerders is al geweest en er wordt enthousiast ingevoerd.

Foto bij artikel De Eerste Montessorischool de Wielewaal kiest ook voor School-Site

De Eerste Montessorischool de Wielewaal kiest ook voor School-Site

17 september 2019 - De 13e school van OOADA kiest voor de website en app van School-Site.

We gaan er samen weer  een mooie website van maken, de teller staat inmiddels op 166 tevreden scholen en besturen!

Foto bij artikel Kindercampus Zuidas

Kindercampus Zuidas

10 juni 2019 - Kindercampus Zuidas uit Amsterdam is een kinderopvang en onderwijs in één. Nadat zij eerst de module hebben gebruikt voor het inschrijven en laten betalen van naschoolse activiteiten, kozen zij (als 12e school van OOADA) voor de hele website en app van School-Site.

We gaan er samen weer  een mooie website van maken, de teller staat inmiddels op 165 tevreden scholen en besturen!

Foto bij artikel Postregistratie- en vacaturemodule

Postregistratie- en vacaturemodule

05 juni 2019 - Op dit moment wordt voor Stichting Librijn uit Delft een tweetal modules op maat gemaakt.

Eén module zorgt ervoor dat een medewerker binnenkomende post na het inscannen online kan rubriceren en opslaan in Google Drive. Met handige zoekfilters zijn de documenten daarna eenvoudig  te raadplegen.

Met de andere module wordt de invoer en afhandeling van vacatures eenvoudiger.

 

Foto bij artikel Oscar Carre is online

Oscar Carre is online

05 mei 2019 - De nieuwe website van Openbare basisschool Oscar Carré staat online. Samen met de school hebben we een aangepaste voorpagina gemaakt waar het nieuwste Instagram bericht automatisch geplaatst wordt.
Foto bij artikel OBS Kees Valkenstein kiest voor twee websites voor School-Site

OBS Kees Valkenstein kiest voor twee websites voor School-Site

14 januari 2019 - De Kees Valkensteinschool heeft voor de eigen website en die van locatie Haarzicht gekozen voor twee aparte websites omdat zij zich elk anders willen profileren. Ze krijgen elk hun eigen stijl.
Foto bij artikel Website Lucas Onderwijs is online

Website Lucas Onderwijs is online

05 november 2018 - Voor Lucas Onderwijs uit Den Haag is de nieuwe website gerealiseerd. Op de website komt inhoud samen uit diverse andere websites van de stichting. Bijvoorbeeld een selectie cursussen en workshops. Maar ook de vacatures worden op een aantrekkelijke wijze gepresenteerd.
Foto bij artikel Online inschrijfsysteem voor BOVO Haaglanden

Online inschrijfsysteem voor BOVO Haaglanden

21 september 2018 - BOVO regio Haaglanden heeft Muismedia benaderd voor het maken van een online inschrijfsysteem voor cursussen en bijeenkomsten. Vandaag is de website (die gebaseerd is op School-Site) online gegaan.
Foto bij artikel Website Lucas Academie is online

Website Lucas Academie is online

04 september 2018 - Voor Lucas Onderwijs uit Den Haag is de website Lucas Academie gemaakt: www.lucasacademie.nl. Op de website staat het complete aanbod cursussen en workshops. Het systeem maakt het eenvoudig om de cursussen en inschrijvingen hiervoor te beheren.

Er worden na afloop automatisch evaluaties en certificaten gezonden.

Foto bij artikel School-Site weer gekozen door een school bestuur

School-Site weer gekozen door een school bestuur

21 juni 2018 - De afgelopen week heeft het school bestuur Florente Basisscholen gekozen voor School-Site. De website van het bestuur zelf en de 12 websites van de scholen gaan geleidelijk over na de zomer. Inmiddels kozen al ruim 150 scholen en besturen voor School-Site!

 

Weer drie scholen die kiezen voor School-Site

23 mei 2018 - De Prof. Mr. A. Anemaschool (de derde school van SCOH), De Wegwijzer uit Zeist en de Derde Daltonschol uit Amsterdam (de negende school van OOADA) kozen voor de website (en app) van School-Site. De demo website en app sloten goed aan bij de wensen. We gaan er samen weer mooie websites van maken, de teller staat inmiddels op 140 tevreden scholen en besturen!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10