Nieuwsberichten - pagina 4

Foto bij artikel De Ds. D.J. Karresschool is de tweede school van SCOH die kiest voor School-Site

De Ds. D.J. Karresschool is de tweede school van SCOH die kiest voor School-Site

08 januari 2018 - Deze week koos de Ds. D.J. Karresschool voor de website en app van School-Site. De demo website en app sluiten goed aan bij de wensen. We gaan er samen weer een mooie website van maken, dit wordt de 115e!
Foto bij artikel Duo2002 heeft ook voor School-Site gekozen

Duo2002 heeft ook voor School-Site gekozen

06 januari 2018 - Duo2002 is één van de scholen van de Stichting Boor uit Rotterdam, waar Muismedia al bijna 11 jaar voor werkt. Deze school heeft net als diverse andere scholen van de stichting gekozen om de nieuwe website met School-Site te laten maken. Binnenkort wordt de op maat gemaakte demo aan de collega's op school getoond.
Foto bij artikel Protestants Christelijke Basisschool Het Kristal

Protestants Christelijke Basisschool Het Kristal

17 december 2017 - Basisschool Het Kristal heeft ook gekozen om van het systeem van AB-ZHW over te stappen naar School-Site.

De demonstratie van de vrijblijvende demo op deze school overtuigde van het gebruiksgemak en de aansluiting op hun eisenpakket. Ze kunnen nu meteen al aan de slag om hun eigen inhoud in te voeren.

Foto bij artikel Is de website van jullie school veilig?

Is de website van jullie school veilig?

06 december 2017 - Uit onderzoek van de Open State Foundation is gebleken dat veel websites van scholen geen beveiligde internetverbinding gebruiken (geen https). In 68 procent van de gevallen wordt er onbeveiligd gesurft, wat betekent dat de verbinding eenvoudig is af te tappen. Een beveiligde internetverbinding is verplicht als een website persoonlijke informatie verstuurt.

De websites van School-Site kunt u eenvoudig via een veilige verbinding laten lopen. Wij zorgen voor de aanvraag en installatie van de benodigde certificaten, u hoeft hier niets voor te doen.

School-Site gebruikt ThreadStone om de veiligheid van het pakket periodiek te controleren.


Lees meer ›
Foto bij artikel De Petrus Datheenschool stapt ook over

De Petrus Datheenschool stapt ook over

05 december 2017 - Na een demonstratie van de demo van de website en app van De Petrus Datheenschool kozen zij ook voor School-Site. We gaan nu inventariseren wat er precies op de nieuwe website komt en gaan deze begin 2018 lanceren.
Foto bij artikel De Dr. M.M. den Hertogschool is de eerste school van SCOH die kiest voor School-Site

De Dr. M.M. den Hertogschool is de eerste school van SCOH die kiest voor School-Site

14 november 2017 - Vandaag koos de Dr. M.M. den Hertogschool voor de website en app van School-Site. De demo website sluit goed aan bij de wensen en kan bijna ongewijzigd live gaan. Muismedia zorgt nog voor het overzetten van de inhoud van de huidige website naar de nieuwe. We verwachten over twee weken online te gaan.
Foto bij artikel De Montessorischool Kralingen kiest voor School-Site

De Montessorischool Kralingen kiest voor School-Site

13 november 2017 - De Montessorischool Kralingen heeft een vrijblijvende demo van de website en app gekregen. Na een overleg op school en een demonstratie van het eenvoudige beheer kozen zij ook voor School-Site. We gaan de website moderniseren en uitbreiden met nieuwe mogelijkheden. Daarnaast zal ook de app voor de ouders klaar gezet worden.
Foto bij artikel De Koolvlet kiest voor School-Site

De Koolvlet kiest voor School-Site

07 november 2017 - De Koolvlet is een energieke school die is gehuisvest in een mooi multi-functioneel centrum in Broek op Langedijk. Na het maken van een vrijblijvende demo van de website en app kozen zij ook voor School-Site. Ook hier gaan we samen weer een mooie website van maken!
Foto bij artikel De School-Site App

De School-Site App

15 oktober 2017 - De nieuwe versie van de School-Site App is gelanceerd voor Android en IOS.
In de nieuwe versie zijn de groepenpagina's uitgebreid met de foto's en (indien gebruikt) extra pagina's van de groepen. De pagina's kunnen door de school bijvoorbeeld gebruikt worden voor huiswerk, links of het tonen van (kunst)werkjes.
Met het oog op de privacy is het nu ook mogelijk om de foto's en groepenpagina's achter een wachtwoord te plaatsen. Dat kan de school zelf doen. Interesse of wil je weten hoe? Neem dan even contact op!
Foto bij artikel Nieuwe website OOADA

Nieuwe website OOADA

06 september 2017 - Vorige week is de nieuwe website van het schoolbestuur Openbaar Onderwijs aan de Amstel (22 scholen) online gegaan. Nadat 6 scholen van dit bestuur al voor School-Site hadden gekozen, wilde het bestuur ook graag in zee gaan met Muismedia.

We hebben een uiterlijk aangepaste versie van School-Site gemaakt. Op basis van de nieuwe huisstijl en een aantal ideeën van het bestuur is het complete traject uitgevoerd: van schets tot complete oplevering op het goede domein.

Foto bij artikel De Boekmanschool uit Amsterdam kiest ook voor School-Site

De Boekmanschool uit Amsterdam kiest ook voor School-Site

16 juni 2017 - Na de presentatie op school en de positieve ervaringen van 5 andere scholen (en het bestuur zelf) van Openbaar Onderwijs aan de Amstel , kiest de Boekmanschool uit Amsterdam nu ook voor School-Site.

We gaan er weer een mooie website van maken en deze aan het begin van het nieuwe schooljaar lanceren!

Foto bij artikel Bernardusschool uit Den Haag

Bernardusschool uit Den Haag

30 mei 2017 - De Bernardusschool heeft vandaag ook gekozen voor School-Site en is daarmee de 27e school die overstapt van het systeem van AB-ZHW.

De demonstratie van de vrijblijvende demo bij hun op school overtuigde hun van het gebruiksgemak en de aansluiting op hun eisenpakket. Ook de handige gratis app die bij het pakket hoort werd zeer gewaardeerd.

Foto bij artikel 't Kempken gaat ook voor School-Site

't Kempken gaat ook voor School-Site

22 mei 2017 - 't Kempken is een interconfessionele basisschool in de dorpskern van Meddo, gemeente Winterswijk.

Na de demo van de website, het tonen van de app en de bespreking kozen zij ook voor School-Site.

Foto bij artikel De Vereniging Jenaplanonderwijs Noord

De Vereniging Jenaplanonderwijs Noord

15 mei 2017 - De Vereniging Jenaplanonderwijs Noord koos vandaag ook voor School-Site.

Een ouder van de school (die ontwerpster is) gaat nu de twee websites en de portal ontwerpen waarna Muismedia dit gaat realiseren in School-Site.

Foto bij artikel Pilots voor schoolbesturen

Pilots voor schoolbesturen

21 april 2017 - Bij schoolbesturen waarvan 8 of meer scholen over willen stappen kunnen we een pilot starten.

We starten dan met één website en deze is dan volledig gratis, inclusief de School-Site App. Geen vaste kosten, geen hostingkosten en geen verplichtingen.

Na maximaal een jaar kunnen we dan evalueren of alles naar wens is. Als dat zo is, dan starten vanaf dat moment de maandelijkse kosten van 29,95 euro ex BTW, per jaar vooruit te betalen.


Lees meer ›
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10