Actueel

Nieuws

Preview foto
De School-Site App
11 okt 2017 - Binnenkort komt de nieuwe versie van de School-Site App uit. Op dit moment wordt deze al flink getest op Android en IOS.
In de nieuwe versie zijn de groepenpagina's uitgebreid met de foto's en (indien gebruikt) extra pagina's van de groepen. De pagina's kunnen door de school bijvoorbeeld gebruikt worden voor huiswerk, links of het tonen van (kunst)werkjes.
Met het oog op de privacy is het nu ook mogelijk om de foto's en groepenpagina's achter een wachtwoord te plaatsen. Dat kan de school zelf doen. Interesse of wil je weten hoe? Neem dan even contact op!

Preview foto
Nieuwe website OOADA
06 sep 2017 - Vorige week is de nieuwe website van het schoolbestuur Openbaar Onderwijs aan de Amstel (22 scholen) online gegaan. Nadat 6 scholen van dit bestuur al voor School-Site hadden gekozen, wilde het bestuur ook graag in zee gaan met Muismedia.

We hebben een uiterlijk aangepaste versie van School-Site gemaakt. Op basis van de nieuwe huisstijl en een aantal ideeën van het bestuur is het complete traject uitgevoerd: van schets tot complete oplevering op het goede domein.


Preview foto
De Boekmanschool uit Amsterdam kiest ook voor School-Site
16 jun 2017 - Na de presentatie op school en de positieve ervaringen van 5 andere scholen (en het bestuur zelf) van Openbaar Onderwijs aan de Amstel , kiest de Boekmanschool uit Amsterdam nu ook voor School-Site.

We gaan er weer een mooie website van maken en deze aan het begin van het nieuwe schooljaar lanceren!


Preview foto
Bernardusschool uit Den Haag
30 mei 2017 - De Bernardusschool heeft vandaag ook gekozen voor School-Site en is daarmee de 27e school die overstapt van het systeem van AB-ZHW.

De demonstratie van de vrijblijvende demo bij hun op school overtuigde hun van het gebruiksgemak en de aansluiting op hun eisenpakket. Ook de handige gratis app die bij het pakket hoort werd zeer gewaardeerd.


Preview foto
't Kempken gaat ook voor School-Site
22 mei 2017 - 't Kempken is een interconfessionele basisschool in de dorpskern van Meddo, gemeente Winterswijk.

Na de demo van de website, het tonen van de app en de bespreking kozen zij ook voor School-Site.


Preview foto
De Vereniging Jenaplanonderwijs Noord
15 mei 2017 - De Vereniging Jenaplanonderwijs Noord koos vandaag ook voor School-Site.

Een ouder van de school (die ontwerpster is) gaat nu de twee websites en de portal ontwerpen waarna Muismedia dit gaat realiseren in School-Site.


Preview foto
Pilots voor schoolbesturen
21 apr 2017 - Bij schoolbesturen waarvan 8 of meer scholen over willen stappen kunnen we een pilot starten.

We starten dan met één website en deze is dan volledig gratis, inclusief de School-Site App. Geen vaste kosten, geen hostingkosten en geen verplichtingen.

Na maximaal een jaar kunnen we dan evalueren of alles naar wens is. Als dat zo is, dan starten vanaf dat moment de maandelijkse kosten van 29,95 euro ex BTW, per jaar vooruit te betalen.
Lees meer ›


Preview foto
De Zonheuvel
03 apr 2017 - De Zonheuvel uit Driebergen - Rijsenburg koos vandaag ook voor School-Site, waardoor nu bijna 90 scholen overstapten.

De presentatie bij hun op school werd enthousiast ontvangen.