Actueel

Nieuws

Preview foto
IPON 2018
14 jan 2018 - School-Site is op 7 en 8 februari 2018 te zien op de IPON beurs in de Jaarbeurs Utrecht.

Op stand A051 kunt u langs komen om School-Site te bekijken, voorbeelden te zien en uitleg te krijgen.

Voor een aantal scholen kan ter plekke een demo gemaakt worden.

Komt u ook langs?

De IPON is al vele jaren de  informatie- en inspiratiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is en bij de les wil blijven op gebied van onderwijsinnovatie en ICT-toepassingen en -diensten.

 


Preview foto
De Ds. D.J. Karresschool is de tweede school van SCOH die kiest voor School-Site
08 jan 2018 - Deze week koos de Ds. D.J. Karresschool voor de website en app van School-Site. De demo website en app sluiten goed aan bij de wensen. We gaan er samen weer een mooie website van maken!

Preview foto
Duo2002 heeft ook voor School-Site gekozen
06 jan 2018 - Duo2002 is één van de scholen van de Stichting Boor uit Rotterdam, waar Muismedia al bijna 11 jaar voor werkt. Deze school heeft net als diverse andere scholen van de stichting gekozen om de nieuwe website met School-Site te laten maken. Binnenkort wordt de op maat gemaakte demo aan de collega's op school getoond.

Preview foto
Protestants Christelijke Basisschool Het Kristal
17 dec 2017 - Basisschool Het Kristal heeft ook gekozen om van het systeem van AB-ZHW over te stappen naar School-Site.

De demonstratie van de vrijblijvende demo op deze school overtuigde van het gebruiksgemak en de aansluiting op hun eisenpakket. Ze kunnen nu meteen al aan de slag om hun eigen inhoud in te voeren.


Preview foto
Is de website van jullie school veilig?
06 dec 2017 - Uit onderzoek van de Open State Foundation is gebleken dat veel websites van scholen geen beveiligde internetverbinding gebruiken (geen https). In 68 procent van de gevallen wordt er onbeveiligd gesurft, wat betekent dat de verbinding eenvoudig is af te tappen. Een beveiligde internetverbinding is verplicht als een website persoonlijke informatie verstuurt.

De websites van School-Site kunt u eenvoudig via een veilige verbinding laten lopen. Wij zorgen voor de aanvraag en installatie van de benodigde certificaten, u hoeft hier niets voor te doen.

School-Site gebruikt ThreadStone om de veiligheid van het pakket periodiek te controleren.
Lees meer ›


Preview foto
De Petrus Datheenschool stapt ook over
05 dec 2017 - Na een demonstratie van de demo van de website en app van De Petrus Datheenschool kozen zij ook voor School-Site. We gaan nu inventariseren wat er precies op de nieuwe website komt en gaan deze begin 2018 lanceren.

Preview foto
De Dr. M.M. den Hertogschool is de eerste school van SCOH die kiest voor School-Site
14 nov 2017 - Vandaag koos de Dr. M.M. den Hertogschool voor de website en app van School-Site. De demo website sluit goed aan bij de wensen en kan bijna ongewijzigd live gaan. Muismedia zorgt nog voor het overzetten van de inhoud van de huidige website naar de nieuwe. We verwachten over twee weken online te gaan.

Preview foto
De Montessorischool Kralingen kiest voor School-Site
13 nov 2017 - De Montessorischool Kralingen heeft een vrijblijvende demo van de website en app gekregen. Na een overleg op school en een demonstratie van het eenvoudige beheer kozen zij ook voor School-Site. We gaan de website moderniseren en uitbreiden met nieuwe mogelijkheden. Daarnaast zal ook de app voor de ouders klaar gezet worden.